Hva er Horsevib

Vibroakustisk Lydmassasje for hest !

Lindrer hestens:
– muskelspenninger / trenings-verk         DSC_6029_cmyk
– ledd- problemer
– rygg- problemer
– hevelser etter skader og spark

Flere bruksområder:
– vedlikehold ved intensiv trening
– øker hestens bevegelighet
– hesten blir mer balansert
– øker peristaltikken ved mageproblemer
– påskynder helning og reduserer hevelse etter  sårskader og operasjoner

Metoden er skånsom og uten påviselige bivirkninger
Dette er funn etter en serie tester hvor 70 hester av ulike raser har blitt behandlet.
Svensk halvblods, varmblods travere, fullblods, kaldblods travere, nord svensk arbeids hest, ardenner, tinker, arabere, walisisk ponni, lucitano, frieser, amerikansk quarterback og shetlandsponni.

Horsevib er vibroakustisk lydmassasje
 i form av et hestedekken.  I dekkenet er det plassert høyttalere uten membran. En lavfrekvent lyd sendes via disse høyttalerne inn i hestens kropp. Dekkenet er koblet til en forsterker med 4 behandlingsprogram. Behandlingsprogrammene har ulike lyd-frekvenser for ulike problemer / behov. Dekkenet er laget av vaskbart materiale.

Hvem har nytte av Horsevib?
Horsevib egner seg godt på rehabiliteringssenter for hest, samt konkurranse- staller, stutterier og rideskoler og som hjelp for heste-massører. I heste-massørens arbeid gjør Horsevib «forarbeidet» på de store musklene som kan være vanskelige å nå. Vibrasjonene når inn i dybden helt til cellenivå slik at man når dypere enn ved vanlig massasje, og dette gir en flott synergieffekt.
Med regelmessig bruk av Horsevib etter hardt arbeid og ved trening av unghester, kan overanstrengelse og belastningsskader unngås.